از علمای اهلسنت و مفتی برجسته شافعی، دبیر شورای افتای کردستان، منتخب اول مردم استان در مجلس خبرگان رهبری و عضو شورای عالی مجمع تقریب بین مذاهب اسلامی بود. نسبش به سیدمحمد زاهد، مشهور به پیرخضر از نسل امام موسی کاظم علیه السلام میرسید، مادرش از سادات حسنی عراق بود و خود، بارها با فخر و مباهات از نسب و سیادتش سخن میگفت.
شیخالاسلام، علاوه بر درک محضر علمی پدر، از مجلس درس و بحث «ملاباقر مدرس بالک»، «ملاعبدالکریم» مدرس مشهور اربیل و دیگر علمای برجسته کرکوک، مریوان، موصل و سایر شهرهای عراق بهره برد و بیش از پنجاه سال به امر تدریس و تبلیغ آموزههای دینی، مشغول و علاوه بر عضویت در هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، عهدهدار امامت جماعت مسجد سیدقطب این شهرستان نیز بود. وی در سال 1388 توسط وهابیان کور دل به شهادت رسید. متن زیر بخشی از اعتقادات اهل سنت در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از زبان ایشان است.
اعتقاد به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
ما کتاب «شرح عقاید ملاسعد تفتازانی» را به عنوان اولین کتاب درسی کلامی خود میخوانیم که متن آن از «عمر نسفی»، و شرحش از «ملاسعد» است. ملاسعد، مسئله حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و مسئله حضرت عیسی علیه السلام را به خوبی میآورد. یکی از اعتقادات همة طلاب دینی ما در علم کلام، آمدن حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است و این آثار را برای ایشان معتقدیم که جامعة بشری را نجات میدهد. اگر از من که سنّی هستم، سؤال شود که آیا شما معتقدید که حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف میآید؟ میگویم: بله! وقتی این سؤال از یک بازاری پرسیده شود هم میگوید: بله. ولی چنین نیست که مثلاً سالی یک مرتبه، جشن ولادت آن حضرت را در ایامی خاص بگیریم؛ چون ما اهلسنت معتقد به متولد شدن ایشان نیستیم، اگر چه معتقد به ظهور حضرت در آینده هستیم.
ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
ادامه مطلب...