نکته جالب دعای «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلى اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ...» این است که جلوه تام و تمام هر آنچه در این دعای شریف آمده در دولت کریمه و آن عدل منتظر(عج) جلوهگر خواهد شد.
یکی از اعمال ماه رمضان خواندن دعای «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلى اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ...» بعد از هر نماز واجب است، مرحوم ابوالقاسم لطیفزاده در کتاب «انتظار در بهار قرآن» به شرح فرازهای این دعا با رویکرد مهدویت پرداخته است که در پی میآید:
در روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «هر کس این دعا را در ماه مبارک رمضان بعد از هر نماز واجبی بخواند، حق تعالی گناهان او را تا روز قیامت بیامرزد»، حال جای این سؤال است چرا مضامین این دعا تاکنون به استجابت نرسیده است؟ نکته جالب و قابل توجه اینکه با دقت و تأمل در بسیاری از روایات عصر ظهور متوجه خواهیم شد که تمام این خواستهها و آرمانهای والای انسانی و اهداف متعالی در دولت کریمه و آن عدل منتظر (عج) محقق خواهد شد و جلوه تام و تمام هر آنچه در این دعای شریف آمده در دولت مهدی امت جلوهگر خواهد شد.
ادامه مطلب...
ادامه مطلب...
خدای متعال در سورة قدر می فرماید: «تَنَزَّلُ الْمَلَائِکَةُ وَ الرُّوحُ...». طبق ادبیات عرب، تنزّل، فعل مضارع ا
ست و بر استمرار دلالت دارد و این مطلب گویای آن است که در هر شب قدری در هر سال ملائکه نازل میشوند.
حال سؤال این است که از زمان وفات پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم تا زمان حاضر ـ که شب قدر، موجود و تنزل ملائکه ادامه داشته ـ فرشتگان بر چه کسی نازل شدهاند؟! آیا بر بزرگان و علمای شیعه یا اهلسنت و یا بر مردم هر زمان؟! آیا کسی این ادعا را داشته است که ملائکه بر من نازل میشوند؟
جواب قطعاً منفی است.
در اینجا برای مقرون به ذهن شدن مطلب، توجه به چند نکته قابل توجه است. آیا شب قدر فقط اختصاص به زمان پیامبر اکرمصلی الله علیه و آله و سلم داشته، تا دنیا پا برجاست، شب قدر نیز وجود دارد؛ چرا که تقدیر هر سال، در آن شب، مقدّر میشود؟
ادامه مطلب...
مومل از ریشه امل است و امل به معنای آنچه امید و آرزوی انسان برای تحقق در آینده است، می باشد. مومل یعنی کسی که انسان امید و انتظار آمدنش را دارد.با ظهور امام زمان مدینه ی فاضله در عالم برپا می شود با ظهور امام زمان علم و فناوری و بهداشت و امنیت و عدالت و رفاه همگانی بر پا شده و مردم با استفاده از محضر امام علیه السلام می توانند در اوج عبودیت و بندگی خداوند قرار گرفته و سعادت ابدی خود را تامین کنند. دوران ظهور امام زمان دوران شکوفایى علم و فرهنگ است. دوران ظهور امام زمان دوران رشد عجیب فناورى است. دوران ظهور امام زمان دوران اوج در بهداشت جهانى است. دوران ظهور امام زمان دوران برپایی امنیت جهانى است. دوران ظهور امام زمان دوران برپایی عدالت فراگیراست . دوران ظهور امام زمان دوران حاکم شدن رفاه همگانىاست. ما امید آمدن حضرت و تحقق وعده های الهی و برپایی و حاکمیت عدل و مستضعفین بر زمین با ظهور و قیام ایشان را داریم لذا ایشان مومل است.
بخش مشاوره تبیان
مرد که گریه نمیکند!
مگر ندیدهای فعالان حقوق بشر را
همانها که آتش به خانهات زدهاند
و دست به ناموست…
مگر نمیبینی چگونه سر خود را بالا گرفتهاند
و در برابر میلیونها مخاطب
به دوربین لبخند میزنند
و جایزهی صلح به هم هدیه میدهند!
مرد که گریه نمیکند!
مرد همیشه میخندد
همین «دالایی لاما»
وقتی داشت برای کباب کردن کودکان تو
پای میز خوک بریان و شراب سرخ
نامههای سیاه را در برابر چکهای سفیدِ کاخ سفید
-که بوی نفت و الماس میدادند-
امضا میکرد،
به دوربین لبخند میزد…
و زن هم…!
زن هم گریه نمیکند!
درست مثل «آنگ سان سوچی»
درحالیکه کنار «هیلاری کلینتون»
به دوربین لبخند میزد
بو میکشید عطر دموکراسی مخلوط با گوشت کباب شدهی انسان را…
و بعد از آنکه جایزهی صلح نوبل را
با خود به خانهاش در «روهینگیا»ی آبا و اجدادیاش برد
پس از لبخندی به مجسمهی بودا
آنها را کنار هم گذاشت
و آسوده خوابید
در هوایی که بوی حقوق بشر میداد!
مرد که گریه نمیکند!
مرد جان میدهد
وقتی با پیکرهای نیمهجان دخترانش
سوار بر قایقی شکسته
راه اقیانوس را در پیش میگیرد
وقتی در آخرین نگاه همسرش
تنها شعلههایی را میبیند
که بر خاکستر روحش آتش میزنند
وقتی هیچکاری از دستان بستهاش
در کورههای آدمسوزی آمریکایی برنمیآید
وقتی در بغض فریادشده در گلویش
تنها صدای مظلومیت خویش را میشنود…
مرد که گریه نمیکند…
منبع صالحون
همه می دانیم که امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف غائب هستند. اما به نظر می رسد جمع قابل توجهی از ما به معنای صحیح غیبت اماممان، توجهی نداریم و همین امر، موجب آسیبهایی در بُعد عقیده و جنبه عمل شده است. متن ذیل در پی تبین ساده اما صحیح این مطلب است.
غَیبت در زبان عربی به معنای «با چشم، دیده نشدن» است. بنابراین هر موجودی که به چشم دیده نشود و یا دور از چشم باشد، غائب نامیده می شود.1
اما همین غیبت در زبان فارسی، معنای متفاوتی پیدا کرده است. حضور و غیاب در کلاس درس را خاطر بیاورید. در زبان فارسی هر کس حاضر نباشد، غائب نامیده میشود.
به عبارت دیگر کلمه غیبت در زبان عربی، متضاد ظهور است؛ اما در زبان فارسی متضاد آن، حضور است.
ملاک غائب بودن یا نبودن در عربی، دیده شدن و نشدن است؛ اما در فارسی، بودن یا نبودن.
ادامه مطلب...
در کتاب «زند» از کتب مقدسه زرتشتیان آمده:
آنگاه فیروزی بزرگ از طرف ایزدان میشود و اهریمنان را منقرض میسازد و تمام اقتدار اهریمنان در زمین است و در آسمان راه ندارند و بعد از پیروزی ایزدان و برانداختن تبار اهریمنان، عالم کیهان به سعادت اصلی خود رسیده، بنی آدم بر تخت نیک بختی خواهد نشست. (1)
جاماسب شاگرد زرتشت، در کتاب معروف خود «جاماسب نامه» میگوید:
پیغمبر عرب، آخر پیغمبران باشد ... از فرزندان دختر آن پیغمبر که خورشید جهان و شاه زنان نام دارد، کسی پادشاه شود در دنیا به حکم ایزدان، که جانشین آخر آن پیغمبر باشد در میان دنیا، که مکه باشد و دولت او تا به قیامت متصل باشد و بعد از پادشاهی او، دنیا تمام شود... همهی جهان را یک دین کند و... پیغمبران خدا و حکیمان و پری زادگان و دیوان و مرغان و همهی اصناف جانوران و ابرها و بادها و مردان سفیدرو در خدمت او باشند. (2)
در بخش دیگری از «جاماسب نامه» آمده:
مردی بیرون آید از زمین تازیان، از فرزندان هاشم، مردی بزرگ سر و بزرگ تن و بزرگ ساق و بر دین جد خویش بود، با سپاه بسیار روی به ایران نهد و آبادان کند و زمین را پر از داد کند و از داد وی باشد که گرگ با میش آب خورد. (3)
ادامه مطلب...